مواد لازم برای تهیه بستنی وانیلی با خامه قنادی

 


شیر:1 لیتر(4 لیوان معمولی)
زرده تخم مرغ:8 عدد
وانیل:1 قاشق چایخوری
خامه:200 گرم(1 لیوان معمولی)
شکر:200 گرم
شربت آلبالو و کارامل:به مقدار کم برای تزئین
بستنی


طرز تهیه بستنی وانیلی با خامه :

 


ابتدا شیر را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوش بیاید.

در این فاصله زرده های تخم مرغ ها را در ظرفی بریزید و به همراه ، شکر و وانیل با هم زن برقی هم بزنید تا سفت شده و سفید شود.

شیر جوشیده را به تدریج به زرده ها افزوده و خوب هم بزنید ، مواد را داخل قابلمه برگردانید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا کمی گرم شود تما نجوشد. شعله را خاموش کنید و اجازه دهید مواد کمی خنک شود.

در مرحله بعدی خامه را به مواد بالا اضافه کرده در یک کاسه استیل بریزید و در فریزر قرر دهید تا بستنی جا بیافتد و خودش را ببندد ولی نباید منجمد شود.

بستنی آماده شده را در بستنی خوری بریزید و با مقداری خامه زده شده و شربت آلبالو و کارامل تزیین کنید. 

 

نکات تکمیلی در مورد بستنی وانیل با خامه :


بستنی وانیل با خامه جزو دسر - انواع بستنی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
بستنی وانیل با خامه را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : بستنی ,خامه ,مواد ,وانیل ,بریزید ,تهیه ,تهیه بستنی ,بستنی وانیلی ,بستنی وانیل ,مواد اولیه ,لیوان معمولی ,تهیه بستنی وانیلی
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

برگ ریزان درآمد آنلاین دیجی اکتیو | digiactive کسب درآمد میلیونی کانون حجت ابن الحسن (عج) قشم همیار فایل this page does not exist فرش سجاده اي - سجاده فرش مسجد سينک گرانيتي